Recept: Jagersaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 gele paprika in reepjes
200 gr champignons in schijfjes
1 ui gesnipperd
20 cl rode wijn
10 cl water
1 bouillonblokje vlees
1 blikje tomaten concentraat
peper
zout
dragon
boter
200 gr champignons in schijfjes
1 ui gesnipperd
20 cl rode wijn
10 cl water
1 bouillonblokje vlees
1 blikje tomaten concentraat
peper
zout
dragon
boter
Bereidingswijze van het recept
Smelt de bakboter in een pan en fruit er de paprika, champignons en de ui enkele minuutjes in aan.
Voeg de wijn, het water, het tomaten concentraat en het bouillonblokje toe en breng aan de kook.
Laat 20 minuutjes pruttelen.
Breng de jagersaus op smaak met peper en zout en wat dragon.
Dik de saus eventueel nog wat aan.