Recept: Crostini Holland
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 stokbrood in niet te dunne sneetjes
tomaten in dunne plakjes
Plakken pittige kaas of geraspt
Marne of Dijon mosterd
vers gesnipperde bieslook
tomaten in dunne plakjes
Plakken pittige kaas of geraspt
Marne of Dijon mosterd
vers gesnipperde bieslook
Bereidingswijze van het recept
Besmeer elk boterhammetje met wat mosterd.
Leg hier een grote of 2 kleine plakjes tomaat op en strooi en lekker wat bieslook op.
Leg op elke boterhammetje zoveel kaas, dat het er net niet over gaat lopen.
Zet ze in de oven tot ze knapperig en bruin zijn 15 min.
Als je de oven de laatste 5 minuten op grill kunt zetten worden ze nog mooier.
Houd ze wel in de gaten, alle ovens zijn anders.
Als borrelhap of snack zo uit het vuistje.
Of als lunch gerechtje met wat sla.