Recept: Druivencoupe met kruimellaag
Meer recepten in de categorie:
Dieet en Slank, NagerechtMakkelijk en Snel, Koud10
Nagerechten, Koud
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
250 gr pitloze druiven
2 sneetjes oud bruinbrood
25 g roomboter
4 eetlepels bruine basterdsuiker
300gr Griekse yoghurt
2 sneetjes oud bruinbrood
25 g roomboter
4 eetlepels bruine basterdsuiker
300gr Griekse yoghurt
Bereidingswijze van het recept
Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen.
Korstjes van brood snijden en brood fijn verkruimelen.
In pan boter smelten en broodkruim in 2 tot 3 minuten krokant bakken, regelmatig omscheppen.
1 Eetlepel basterdsuiker erdoor roeren en kort meewarmen.
Van vuur af rest van basterdsuiker erdoor scheppen.
Druiven over coupes verdelen.
Yoghurt erop scheppen.
Warm kruimelmengsel erover verdelen.
Direct serveren.