Recept: Groentenschotel
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 eetlepel notenolie
220 gr kalfslapjes
1 teentje knoflook
100 gr champignons
1 wortel
1 klein blikje asperges
100 ml runderbouillon
1 theelepel sesamzaad
75 gr zilvervliesrijst
220 gr kalfslapjes
1 teentje knoflook
100 gr champignons
1 wortel
1 klein blikje asperges
100 ml runderbouillon
1 theelepel sesamzaad
75 gr zilvervliesrijst
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de olie in een braadpan.
Snij de kalfslapjes in stukken en bak deze snel bruin.
Haal ze uit de pan en leg ze apart.
Fruit de knoflook en voeg de groenten er aan toe wortel en champignons in schijfjes gesneden .
Roer de bouillon erdoor, dek af en laat ongeveer 5 minuten doorkoken.
Voeg de stukken vlees en het sesamzaad erbij.
Dek af en laat nog 3 tot 4 minuten doorkoken.
Voeg hier de volgens de verpakking klaargemaakte rijst aan toe.