Recept: Tomatensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
klein blikje tomatenpuree
1 blikje gepelde tomaten
15 gr suiker
ketjap
Italiaanse kruiden
20 gr vermicelli
1 Liter bouillon( vers of van een blokje)
50 gr soepvlees of 50 gr balletjes
5 gr boter
knoflook
peper en zout
1 blikje gepelde tomaten
15 gr suiker
ketjap
Italiaanse kruiden
20 gr vermicelli
1 Liter bouillon( vers of van een blokje)
50 gr soepvlees of 50 gr balletjes
5 gr boter
knoflook
peper en zout
Bereidingswijze van het recept
Boter in de pan doen tomatenpuree ontzuren(even licht bakken).
Voeg de kruiden en knoflook toe.
Afblussen met de bouillon en met de gepureerde tomaten.
10 minuten laten staan op een laag vuur voeg de ketjap en de suiker toe.
Laat de vermicelli 10 min meekoken en voeg het soepvlees of de balletjes toe.
Proef de soep en maak evt.
op smaak met peper en zout.