Recept: Gebakken sandwiches met parmaham
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
8 sneetjes wit-casinobrood
75 g Parmaham
50 g mascarpone
8 blaadjes salie
2 eieren
3 dl melk
zout
versgemalen peper
50 g boter
75 g Parmaham
50 g mascarpone
8 blaadjes salie
2 eieren
3 dl melk
zout
versgemalen peper
50 g boter
Bereidingswijze van het recept
Korstjes van brood snijden.
Parmaham in reepjes snijden.
Brood besmeren met mascarpone.
Ham en salie over 4 besmeerde boterhammen verdelen.
Andere 4 sneetjes met besmeerde kant op boterhammen leggen.
Aandrukken en elke dubbele boterham diagonaal doorsnijden (tot twee driehoeken.
) In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper.
Driehoekjes brood aan beide zijden in eimengsel weken, zodat eimengsel goed in brood trekt.
In grote koekenpan (of twee koekenpannen) boter verhitten en brood in ca.
2 minuten goudbruin bakken.
Halverwege keren.
Direct serveren (eventueel met rucola of veldsla).