Recept: Romige ravioli met portobello
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
2 portobello champignons (of bakje kastanjechampignons)
verse peterselie (naar smaak)
1 pak Ravioli con funghi porcini (pasta 250 g)
1 sjalotje
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
sherry
1 pot 4 formaggisaus (kaassaus 260 g)
zout
versgemalen zwarte peper
verse peterselie (naar smaak)
1 pak Ravioli con funghi porcini (pasta 250 g)
1 sjalotje
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
sherry
1 pot 4 formaggisaus (kaassaus 260 g)
zout
versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze van het recept
Steeltjes van 2 portobello's snijden.
Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel).
Peterselie fijn hakken.
Ravioli in ruim water met zout ca.
8 minuten op laag vuur beetgaar koken.
Sjalotje pellen en fijn snipperen.
Knoflook pellen.
In grote koekenpan olie verhitten.
Sjalot en uitgeperste knolook fruiten.
Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca.
2 minuten per kant bruin en gaar bakken.
Afblussen met scheutje sherry.
(In magnetron) kaassaus verwarmen.
Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen.
Portobello erover verdelen.
Royaal bestrooien met peper en peterselie.