Recept: Zalmlasagne
Recept informatie
Bereidingstijd:
55 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 komkommers
1 pakje bechamelsaus (2 zakjes 50 g)
1 liter melk
1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g)
1/2 potje dille (diepvries 50 g)
1/2 pak groene lasagnevellen (voorgekookt 250 g)
100 g gemalen belegen kaas (zakje 150 g)
boter of margarine om in te vetten
1 pakje bechamelsaus (2 zakjes 50 g)
1 liter melk
1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g)
1/2 potje dille (diepvries 50 g)
1/2 pak groene lasagnevellen (voorgekookt 250 g)
100 g gemalen belegen kaas (zakje 150 g)
boter of margarine om in te vetten
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Komkommers schillen, halveren en zaad verwijderen.
Komkommers in plakjes snijden en bestrooien met zout en peper.
Bechamelsaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Zalmsnippers en dille door helft van bechamelsaus scheppen.
Ovenschaal invetten.
Laagje gewone bechamelsaus op bodem schenken, 1/3 deel van komkommer erop scheppen.
Afdekken met lasagnevellen.
Helft van zalmsaus erop schenken en 1/3 komkommerschijfjes erop leggen.
Afdekken met lasagnevellen.
Nogmaals herhalen.
Eindigen met rest van gewone bechamelsaus.
Kaas erover strooien.
Schaal in midden van oven in ca.
30 minuten gaar en goudbruin laten worden.