Recept: Lasagne met salami en spinazie
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten wachttijd 40 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak spinazie a la creme (diepvries deelblokjes)
350 ml melk
1 pak mix voor ovenlasagne napoletana (saus 98 g)
3 tomaten
125 g lasagnebladen (pak 250 g)
200 g gesneden salami (vleeswaar)
100 g gemalen belegen kaas (zakje 150 g)
350 ml melk
1 pak mix voor ovenlasagne napoletana (saus 98 g)
3 tomaten
125 g lasagnebladen (pak 250 g)
200 g gesneden salami (vleeswaar)
100 g gemalen belegen kaas (zakje 150 g)
Bereidingswijze van het recept
Spinazie volgens gebruiksaanwijzing ontdooien.
Oven voorverwarmen op 225 gradenC of gasovenstand 5.
In kom melk, 300 ml water en inhoud zakje sausmix goed doorroeren en ca.
3 minuten laten staan.
Tomaten wassen en in plakjes snijden.
Laagje saus in ovenschaal doen, daarop laagje lasagnebladen leggen, laagje spinazie, laagje salami en tomaat.
Dit drie keer herhalen en met laagje saus eindigen.
Lasagne bestrooien met kaas en in midden van oven in ca.
40 minuten gaar laten worden.
Lekker met groene salade.