Recept: Gehaktwraps
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie extra vierge
1 ui, gesnipperd
300 g rundergehakt
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 theelepel paprikapoeder
8 wraptortilla's
1 krop ijsbergsla, in reepjes
250 ml knoflooksaus
1 ui, gesnipperd
300 g rundergehakt
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 theelepel paprikapoeder
8 wraptortilla's
1 krop ijsbergsla, in reepjes
250 ml knoflooksaus
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de oven voor op 225 gradenC.
Verhit de olie in een koekenpan, fruit de ui tot deze glazig ziet.
Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend rul.
Zet het vuur laag, schep de tomatenblokjes erdoor en breng de gehaktsaus op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
Bestrijk de tortilla's dun met de gehaktsaus en bak ze op de bakplaat 2 minuten in de hete oven.
Beleg met ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over.
Rol de wraps op en serveer direct.