Recept: Italiaanse bol met tomaten-kaasfondue
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 pak kaasfondue (400 g)
2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
2 Italiaanse bollen
1 salademix veldsla en preikiemen (Groen & Garneren 100 g)
4 eetlepels Dijon vinaigrette met tuinkruiden (fles)
2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
2 Italiaanse bollen
1 salademix veldsla en preikiemen (Groen & Garneren 100 g)
4 eetlepels Dijon vinaigrette met tuinkruiden (fles)
Bereidingswijze van het recept
In pan kaasfondue en tapenade al roerend aan kook brengen.
Kapje van bollen afsnijden, broodkruim uit bol plukken en bewaren.
Salade en dressing over twee borden verdelen.
Italiaanse bollen erop zetten.
Tomaten-kaasfondue in Italiaanse bollen schenken en broodkapjes schuin op bollen zetten.
Broodkruim apart erbij serveren, om met vork in tomaten-kaasfondue te dippen.