Recept: Italiaanse bol met Yorkham en zoete-uiensalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 zoete ui
5 eetlepels olijfmayonaise
zout
zwarte peper (versgemalen)
2 Italiaanse bollen
15 g boter of margarine
1 zakje rucolasla (30 g)
4 plakken Yorkham
5 eetlepels olijfmayonaise
zout
zwarte peper (versgemalen)
2 Italiaanse bollen
15 g boter of margarine
1 zakje rucolasla (30 g)
4 plakken Yorkham
Bereidingswijze van het recept
Ui pellen en in flinterdunne plakjes schaven.
Mayonaise en ui in kom door elkaar scheppen.
Zoete uiensalade met zout en peper op smaak brengen.
Italiaanse bollen halveren en met boter besmeren.
Italiaanse bollen beleggen met rucola, Yorkham en zoete-uiensalade.