Recept: Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
75 g peen julienne (luciferdunne reepjes)
1 bosuitje, in ringetjes
1 eetlepel verse koriander, fijngehakt
4 rosbieflapjes a la minute (dunne plakjes)
2 theelepels Thaise rode currypasta (pot)
roerbakolie vissaus (of sojasaus)
1 bosuitje, in ringetjes
1 eetlepel verse koriander, fijngehakt
4 rosbieflapjes a la minute (dunne plakjes)
2 theelepels Thaise rode currypasta (pot)
roerbakolie vissaus (of sojasaus)
Bereidingswijze van het recept
Peen julienne in zeef overgieten met kokend water.
Laten uitlekken en afkoelen.
Bosui en koriander door peen julienne mengen.
Rosbieflapjes uitspreiden en aan beide kanten bestrijken met currypasta.
Wortelmengsel erop leggen en vlees stevig oprollen.
Rolletjes vastbinden met stukje keukentouw en op schaaltje leggen.
In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en rosbiefrolletjes rondom bruinbakken.
Vissaus erover sprenkelen en even meewarmen.