Recept: Pittige linzensoep met vegetarische worst
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 eetlepels (zonnebloem) olie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
2 blikjes linzen (400 g)
2 groentebouillontabletten
1/2 theelepel cayennepeper
1 schaaltje vegetarische rookworst (200 g, Tivall)
1 zakje gemalen jonge kaas (150 g)
1 zak tortillachips (nacho cheese, 150 g)
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
2 blikjes linzen (400 g)
2 groentebouillontabletten
1/2 theelepel cayennepeper
1 schaaltje vegetarische rookworst (200 g, Tivall)
1 zakje gemalen jonge kaas (150 g)
1 zak tortillachips (nacho cheese, 150 g)
Bereidingswijze van het recept
In soeppan olie verhitten.
Roerbakmix toevoegen en 2 min.
bakken.
Grill voorverwarmen.
Linzen laten uitlekken.
Linzen, bouillontabletten, cayennepeper en 600 ml water aan pan toevoegen en geheel aan de kook brengen.
Rookworst in plakjes snijden en 3 min.
in soep meeverwarmen.
Tortillachips in ovenschaal uitspreiden en met deel kaas bestrooien.
Schaal onder grill plaatsen en kaas in 2 min.
laten smelten.
Soep in borden of kommen opdienen en met kaas bestrooien.
Serveren met tortillachips.