Recept: Taco s met gyros, mango en salsa
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 mango
2 eetlepels zonnebloemolie
300 g gyrosreepjes (schaaltje 420 g)
400 g wokgroenten grof gesneden
10 eetlepels salsa saus hot (pot 260 ml)
1 pak tacoschelpen (12 stuks)
200 g eikenbladslamelange
2 eetlepels zonnebloemolie
300 g gyrosreepjes (schaaltje 420 g)
400 g wokgroenten grof gesneden
10 eetlepels salsa saus hot (pot 260 ml)
1 pak tacoschelpen (12 stuks)
200 g eikenbladslamelange
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 180 gradenC.
Mango schillen, vruchtvlees lossnijden van de pit en in stukjes snijden.
Olie in wok verhitten en gyrosreepjes hierin 3 min.
roerbakken.
Groenten toevoegen en 4 min.
meebakken.
Mango toevoegen en 1 min.
meebakken.
2 el salsasaus erdoor roeren.
Intussen taco's verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking.
Tacoschelpen op 4 borden leggen.
Vullen met sla.
Vlees-en groentemengsel en rest salsasaus op sla in tacoschelpen scheppen.
Rest groenten erbij geven.