Recept: Sinaasappel-vispakketjes met snijbonen
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 sinaasappel
1 zakje verse dille (15 g)
2 pakken snijbonen (diepvries, 300 g)
1 zak barbecue minikrieltjes (425 g)
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes pangasiusfilet (vis,220 g)
1 zakje verse dille (15 g)
2 pakken snijbonen (diepvries, 300 g)
1 zak barbecue minikrieltjes (425 g)
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes pangasiusfilet (vis,220 g)
Bereidingswijze van het recept
Sinaasappel schoonboenen onder de kraan, schil raspen en sinaasappel uitpersen.
Dille fijnhakken.
In schaal bevroren snijbonen mengen met sinaasappelschil, 1/4 dille, krieltjes, olijfolie en 1 tl zout.
4 grote stukken bakpapier op aanrecht leggen.
Midden op elk vel 1/4 snijboonmengsel scheppen.
Visfilets erop leggen.
Met zout en rest dille bestrooien en sinaasappelsap erover schenken.
Bakpapier dichtvouwen, eventueel vastzetten met paperclips of nietjes.
Pakketjes in stoommand boven laag kokend water leggen.
Deksel op pan doen.
Op matig hoog vuur gaarstomen in ca.
15 min.
Pakketjes op vier borden leggen en aan tafel openmaken.