Recept: Verse groenten met korianderdip
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
200 ml Griekse yoghurt
1 eetlepel olijfolie extra vierge
1 zakje verse koriander (15 g), fijngesneden
1 schaaltje groene aspergetips (100 g)
1 bosje radijs
1 komkommer
1 eetlepel olijfolie extra vierge
1 zakje verse koriander (15 g), fijngesneden
1 schaaltje groene aspergetips (100 g)
1 bosje radijs
1 komkommer
Bereidingswijze van het recept
Roer een dipsaus van de yoghurt met de olie, de koriander en zout en peper naar smaak.
Kook de aspergetips 1-2 minuten in een laagje water met zout.
Was de radijsjes (verwijder niet het groene stronkje; daaraan kun je de radijs vastpakken om mee te dippen).
Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in repen van 5 cm.
Dip de groenten in de korianderdip.