Recept: Griekse yoghurt met vers zomerfruit
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
20 g havermout
20 g amandelschaafsel
1 schaal zomerfruit salade (400 g)
4 eetlepels Griekse yoghurt (500 g 0% vet)
2 theelepels zoetstof in poedervorm
20 g amandelschaafsel
1 schaal zomerfruit salade (400 g)
4 eetlepels Griekse yoghurt (500 g 0% vet)
2 theelepels zoetstof in poedervorm
Bereidingswijze van het recept
Havermout en amandelschaafsel in droge koekenpan in ca.
3 min.
goudbruin roosteren en even laten afkoelen.
Fruit over 4 borden of schaaltjes verdelen en bedekken met 1 el Griekse yoghurt per bord.
Garneren met geroosterde havermout en amandelschaafsel en eventueel naar smaak zoeten met zoetstofpoeder.