Chateau St. Gerlach,
Valkenburg Lb
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Het a la carte restaurant Chateau St. Gerlach is gevestigd in de voormalige woonvertrekken van de adellijke familie. De diverse salons hebben allen een eigen uitstraling die in harmonie is met de originele wand- en plafondschilderingen. Laat u door ons restaurant- en keukenteam onder leiding van chefkok Otto Nijenhuis verrassen met een mooie, Frans georienteerde kaart. Om uw culinaire belevenis compleet te maken biedt de wijnkelder u een keur aan gerenommeerde wijnen.
Het heerlijke terras met uitzicht over het park nodigt bij mooi weer uit het diner buiten te gebruiken.
Het heerlijke terras met uitzicht over het park nodigt bij mooi weer uit het diner buiten te gebruiken.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 19:00 tot 21:30 |
Woensdag | 19:00 tot 21:30 |
Donderdag | 19:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 19:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 19:00 tot 21:30 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Menu St. Gerlach
Gemarineerde coquille
met gepocheerde kreeft geserveerd met verschillende bereidingen van witlof
Gepocheerde Zeeuwse platte oesters
geserveerd met inktvis en bouillon van saffraan en citroengras
Gebakken Noordzee tarbot
met mousseline van knolselderij, bospaddenstoelen en schuim van morieljes
Fazantenborst
met gevulde witlof, maiscreme en saus gemaakt van rookworst en platte peterselie
Keuze van de kaaswagen
OF Taartje van twee soorten chocolade met compote van ananas en passievrucht geserveerd met een drankje van chocolade en ABC kruid
Voorgerechten
Tartaar van Galloway kalf
met zacht gegaarde scharreleidooier en krokante soft shell krab
Lauwwarme hertenrug
met dressing van bospaddenstoelen, crème van ui en bitterbal van hert
Gegrilde tongfilet
met heldere tomatenravioli gevuld met wilde zeebaars geserveerd met een krokante kletskop van zeewier en rijst
Gemarineerde coquille
met gepocheerde kreeft geserveerd met verschillende bereidingen van witlof
Patrijs met romige pasta
geparfumeerd met Parmezaanse kaas en saus van platte peterselie uit onze tuin
Vishoofdgerechten
Gebakken zeebaars
met Bouillabaisse pasta, creme van aardappel en saffraan en olie van groenbladige basilicum uit onze tuin
Gebakken Jakobsschelpen
met zachtgegaarde paling geserveerd met saus van groene kruiden en creme van aardpeer
Noordzee tarbot
gegaard met gezouten citroen en poleimunt geserveerd met zalf van gepofte rode paprika`s
Vleeshoofdgerechten
Gebraden hertenkalf
met knolselderij, ragout van bospaddenstoelen, compote van kweepeer en saus van geweckte kersen
Medaillons van Hollandse hazenrug
geserveerd met tortellini van haas en paddenstoelen met een krachtige wildsaus
USA lende
met winterasperges, marloeske uitjes gecarameliseerd met Gerlachus honing en Madeira saus (2 pers.)
Desserts
Pruimencarpaccio
met kwarkschuim en griesmeeltaartje, geserveerd met ijs van rode wijn en citroenverbena
Champagne creme brulee
met een sorbet van banaan en kardemon geserveerd met een schuim van chocolade
Verschillende bereidingen van pure chocolade
met een ijslolly van witte chocolade
Gemarineerde aardbeien en zwarte olijven
met Azteeks zoetkruid, geserveerd met parfait van aardbeien en gefrituurde aardbei
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Chateau St. Gerlach? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Chateau St. Gerlach. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Chateau St. Gerlach. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.