Restaurant Parkheuvel,
Rotterdam
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
De bedieningsbrigade van restaurant Parkheuvel die onder leiding staat van de heren Erik Smit en Bastiaan de Jong, staan ervoor om u een onvergetelijk verblijf te verzorgen. U komt hier als gast om verwend te worden. Over gasttevredenheid is al veel gezegd en geschreven, maar moet geinterpreteerd worden als speciaal en niet alledaags. Elke dag streeft de bedieningsbrigade om de behaalde resultaten van gisteren te verbeteren en deze mee te nemen naar morgen.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 12:00 tot 22:00 |
Dinsdag | 12:00 tot 22:00 |
Woensdag | 12:00 tot 22:00 |
Donderdag | 12:00 tot 22:00 |
Vrijdag | 12:00 tot 22:00 |
Zaterdag | 18:30 tot 22:00 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
Spareribs van Geuldallam
met bommeriger big vierkantjes, gekonfijte citroen en biologische ganzenlever, hierbij krokante tomatenketchup bladeren
Lijn gevangen zeebaars
gemarineerd als "ceviche" met zoetzuur van bloemkool couscous en Perle Imperial kaviaar
Malse Europese kreeft
gereserveerd met carre`s van penne pasta, deze zijn gevuld met kreeftenmousse en ander gerei, hierbij een kreeftenolie en olijvenbrick
Octopus
zacht gegaard in droge witte wijn, daarna gemarineerd met limoen en ocal olijfolie, gereserveerd als een mozaiek met buffalo mozzarella en zoete westlandse struiktomaatjes
Hoofdgerechten vis
Lijngevangen Zeebaars
licht gegrild met romige doperwten, chorizo en zwarte olijven beignets, het levertje verwerkt in aardappel poffertjes met een lichte olijven jus.
Op twee manieren bereide Europese kreeft
De staart gebakken met akkerzwammetjes en spitskool, en de scharen bereid "a la thermidor" maar dan anders.
In luchtige viscreme zacht gepocheerde tarbot
met een "spiegelei" van nieroogkreeft bouillon, en zoete wortel op Westlandse doperwten en cantharellen.
Zonnevis
ingestoken met vers laurierblad gebraiseerd in de oven. Hierbij een uiteen geslagen parelgort paella met een lichte safraanjus.
Zeetongfilet
hierop kruiderij en zeetongzalf, dit alles zacht gegaard, hierbij een stoof van Schots scheermes, witte grotchampignons en octopus en champignons creme saus.
Hoofdgerechten vlees
Gestoofde preiharten
hierop gekonfijte kalfswang oversmolten met biologische ganzenlever, vergezeld van morille jus.
Gebraad van Kobe Wagyu rund
met ravioli van Puy linzen rustend op gefrituurde aardappelpijlers,en Szechuan peper jus.
Reerugfilet
onder een dakje van broodkruim, amandel, verse kruiden, runder - en vanille merg,hierbij, zomerbiet, vleeskersen en snijbonen met een saus van Kriekenbier.
Krokant gebakken kalfshartzwezerik en gebraden kalfshaas
met artisjok, groene asperges op gelakeerde kalfsucade, baby waterkers, rivierkreeftjes en een getomateerde kalfsjus.
Miral eend
De borst gelakt met Pedro Ximenez sherry en knoflook daarna bestrooid met gebroken hazelnoot, het boutje geserveerd als een krokant envelopje op een salade van Puy - linzen. (per 2 couvert en 30 minuten bereidingstijd)
Desserts
Boerenkazen van de trolley
Tompouce
van Italiaans cassata roomijs met kersen, melk, chocolade en klatergoud
Passievrucht - Mango souffle
hierbij een hekwerk van tropisch fruit en een met passievrucht ijs gevuld flensje, dit alles vergezeld met van een met verse kruiden en specerijen gearomatiseerde suiker siroop
Frambozen
gevuld met witte chocolade mousse, frambozen coulis, het geheel gearomatiseerd met basillicum siroop en oude aceto balsamico azijn, hierbij een ijsdrank van witte chocolade en blanke rum
De aardbei "anders"
met een granite van droge gin en verse dragon, hierbij een cocktail van romanov.
In Jamaicaanse rum gewelde sultana
met een roomijs van rum en een brulee van hazelnoot
Een veelvoud van vliegananas
Marshmallow, cremeux, krokante cilinder, hierbij een sorbet van grapefruit en een cocktail van ananas.
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Parkheuvel? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Parkheuvel. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Parkheuvel. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.