Soigne,
Bussum
Restaurants » Frans
Culinaire creaties en een intieme sfeer ontmoeten elkaar op een unieke locatie in het historische hart van Bussum. Passie en perfectie geven kleur aan de persoonlijkheid van restaurant Soigne; het ultieme verzorgen.
Laat u verleiden door de prachtige gerechten van patron cuisinier Dennis Jong en ervaar de gastvrijheid van maitre Frank Velthuyse.
Onze liefde voor het vak, het beperkte aantal couverts en de persoonlijke aandacht, staan garant voor topkwaliteit.
Kortom, een culinaire beleving, tot in de puntjes verzorgd!
De wijnkamer van restaurant Soigne is gelegen onder het restaurant. In deze sfeervolle ruimte kunt u met een klein gezelschap tot maximaal 15 personen dineren.
Lunch is van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12.00 - 14.00.
U kunt genieten van een dagelijks wisselend twee gangen menu surprise voor 29,50 euro.
Wij zijn gesloten op 30 april 2010
4 mei 2010 tot en met 8 mei 2010
3 augustus 2010 tot en met 21 augustus 2010
Laat u verleiden door de prachtige gerechten van patron cuisinier Dennis Jong en ervaar de gastvrijheid van maitre Frank Velthuyse.
Onze liefde voor het vak, het beperkte aantal couverts en de persoonlijke aandacht, staan garant voor topkwaliteit.
Kortom, een culinaire beleving, tot in de puntjes verzorgd!
De wijnkamer van restaurant Soigne is gelegen onder het restaurant. In deze sfeervolle ruimte kunt u met een klein gezelschap tot maximaal 15 personen dineren.
Lunch is van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12.00 - 14.00.
U kunt genieten van een dagelijks wisselend twee gangen menu surprise voor 29,50 euro.
Wij zijn gesloten op 30 april 2010
4 mei 2010 tot en met 8 mei 2010
3 augustus 2010 tot en met 21 augustus 2010
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 18:00 tot 22:00 |
Woensdag | 18:00 tot 22:00 |
Donderdag | 18:00 tot 22:00 |
Vrijdag | 18:00 tot 22:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 22:00 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
19,00
€
Terrine van kalfsmuis,eendenlever en serranoham, dadels gevuld met champignons en macadamianoten met gelei van rode port. 24,00
€
Salades van gegrilde asperges, langoustines in kataifideeg, Pata Negra, Comte kaas en een schaaldierenvinaigrette met dragon. 20,00
€
Rundertartaar met een hartige tomatenwafel, gemarineerde kalfszwezerik,truffel, knapperige parmezaan en olijvenvinaigrette. 21,00
€
Tranches gerookte zalm met een taartje van asperges, krokante kikkerbillen in kruidenkorst, lotuswortel en yuzumayonaise. 23,00
€
Canneloni van tonijn met gebrande sesam en een salade van kingkrab,sushirijst, schuim van soja en wasabimayonaise. 18,00
€
Tartaar van makreel en gekonfijte sjalot met avocadocreme, gefrituurd kwartelei, slakjes en een milde prij kerriedressing. Hoofdgerechten
35,00
€
Gebakken grietfilet met gestoofde ossenstaart, knolselderij, duxelles van portabello, truffel en lichte kalfsjus. 28,00
€
Kabeljauw uit de oven met lauwwarme serranoham, spaghetti van asperges, gestoomde aardappel en een saus met ei en peterselie. 31,00
€
Ossobuco van zeeduivel ingesmeerd met basilicumpesto, vinkelrisotto, gebakken inktvis en coulis van rode paprika. 34,00
€
Filet van zwartpootkip met Canadese kreeft, asperges en zomerbiet met een lichte jus van gepofte knoflook. 33,00
€
Runderhaas met warme rilette van rundersukade en pastarijst, sjalottencompote, gedroogde tomaat en een jus van rode wijn. 29,00
€
Gebraden lamsrugfilet gebraden met een uien kruidenkorst, asperges, een creme van pastinaak, lamsloempia en een saus van bonenkruid. Nagerechten
12,50
€
In specerijen gegaarde ananas met een creme van witte chocolade, steranijs schuim en siroop van sinaasappel en Underberg. 12,50
€
Vanilleparfait met in rozenwater gemarineerde aardbeien met basilicum en een creme chantilly. 12,50
€
Bavarois van pure chocolade met een citrus gemberchutney een zalf van hazelnoot en gesuikerde pecannoten. 12,50
€
Honingpanacotta met vanille arlettes, gemarineerde frambozen en een mascarpone met gekarameliseerde citroen. 13,50
€
Selectie van verschillende kazen met rozijnen vijgenbrood. Alleen per tafel te bestellen p.p.
52,50
€
Canneloni van tonijn met gebrande sesam en avocadocreme, sushirijst, schuim van soja en wasabimayonaise. 52,50
€
Kabeljauw uit de oven met lauwwarme serranoham, aspergerisotto en een saus met ei en peterselie. 52,50
€
Gebraden lamsrugfilet met een uien kruidenkorst,asperges, lamsloempia en een saus van bonenkruid. 52,50
€
Vanilleparfait met in rozenwater gemarineerde aardbeien met basilicum en creme chantilly 67,50
€
Dagelijks wisselend zesgangenmenu van de chef. Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Soigne? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Soigne. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Soigne. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.