Vier Seizoenen,
Lisse
Restaurants » Frans
Het restaurant met 80 zitplaatsen, bestaat uit drie gedeeltes; het restaurant met bargedeelte, drie opkamers-en-suite - ideaal voor gezelschappen van 10 tot 50 personen - en een mooi patio-terras met ongeveer 75 zitplaatsen.
De keuken is in de eerste plaats Frans georienteerd, maar kent ook Oosterse invloeden. Verder biedt De Vier Seizoenen altijd keus uit enkele gerechten van typisch Nederlandse origine. De menukaart wisselt zes maal per jaar, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van seizoengebonden producten.
Onze wijnkaart is te vinden op onze site net als onze lunchkaart.
Lunch
Maandag-Vrijdag : 12:00 - 14:00
De keuken is in de eerste plaats Frans georienteerd, maar kent ook Oosterse invloeden. Verder biedt De Vier Seizoenen altijd keus uit enkele gerechten van typisch Nederlandse origine. De menukaart wisselt zes maal per jaar, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van seizoengebonden producten.
Onze wijnkaart is te vinden op onze site net als onze lunchkaart.
Lunch
Maandag-Vrijdag : 12:00 - 14:00
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Openingstijden
Maandag | 17:30 tot 21:30 |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 17:30 tot 21:30 |
Donderdag | 17:30 tot 21:30 |
Vrijdag | 17:30 tot 21:30 |
Zaterdag | 17:30 tot 21:30 |
Zondag | 17:30 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
10,00
€
Carpaccio van gemarineerde rode biet met een kleine salade, appelstroop en een creme brulee van knolselderie 13,00
€
Salade met lauwwarme gerookte coquilles, coulis van kreeft, en in tempurabeslag gebakken courgette 11,00
€
Carpaccio van ossenhaas met oude kaas, kappertjes, balsamico dressing en pijnboompitjes 15,00
€
Salade Royale: Dungesneden herten ham, eendenlever, kwartelei, kroketje van wild konijn, spekjes en mayonaise van zwarte truffel 15,00
€
Japanse voorgerechtjes: Sashimi en sushi van rauwe vis, met shawan mushi van kip en garnaal, geserveerd met wasabi, soy en gember 13,00
€
Rouleau van eendenlever, gebraden struisvogel en olijven met een dressing van vadouvan en compote van peer 10,00
€
Heldere Thaise garnalenbouillon met noedels, gewokte groenten en gamba s 10,00
€
Romige licht gebonden wildsoep met gestoofde herten sukade, en salade van knol- en bladselderij 13,00
€
A la minute gemaakte lasagne van gebakken heilbotfilet en gesmoorde kalfswang met spinazie en rode wijn kalfsjus Hoofdgerechten
20,00
€
Kabeljauwfilet met aligot van aardappel en brie op gewokte witlof met krokant spek en mosterdsaus 20,00
€
In worteljus gegaarde zalmfilet met saffraan beurre blanc, spinazie en risotto met noten en pompoenpitten 21,00
€
Op de huid gegaarde corvinafilet met gebakken schorseneren, puree van eekhoorntjesbrood, peterselie en saus van rode wijn en kalf jus 20,00
€
Varkenshaas gevuld met citroen, oregano en Seranno ham, op pasta met courgette, gegrilde aubergine en romige saus van olijf en citroen 20,00
€
Tamme eendenborst op oosterse wijze, met teriyakisaus, noedels en gewokte groenten 24,00
€
Ossenhaas medaillon met krokant gebakken zwezerik, aardappelmousseline, groene kool en port- rode wijnsaus 22,00
€
Fazantfilet met een ragout van de bout zuurkool, aardappelrosti en saus van rode wijn en amandel 19,00
€
Portabella gevuld met diverse groenten en paddenstoelen(vegetarisch) gegratineerd met geitenkaas en coulis van geroosterde paprika 22,00
€
Hazenrugfilet met gegrilde aardappel, rode kool, spruitjes en een saus van rode wijn en bittere chocolade 19,00
€
In abdijbier, sinaasappel en cardamon gestoofde konijnenbout met een hutspotje van oerwortel, gedroogd spek en eigen jus Nagerechten
9,00
€
Taartje van sinaasappel en cardamom met sinaasappelijs, spekkoek en saus van passievrucht 9,00
€
Proeverij van Chocolade met ijs, creme brulee, brownie, truffel en mousse 9,00
€
Huisgemaakte lauwwarme taart van appel, rozijnen en amandel met boerenjongensijs en vanille room 9,00
€
Gestoofde Gieser wildeman peer met parfait van Chinese sweet chai en kletskop van five spices 9,00
€
Vers fruit geserveerd met drie soorten sorbetijs 9,00
€
Huisgemaakt notentaartje met schuim van hazelnoot en noten roomijs 11,00
€
Grand dessert De Vier Seizoenen: Assortiment van onze nagerechten 11,00
€
Assortiment kazen geserveerd met notenbrood en honing 9,00
€
Dessert van ons driegangen maandmenu 9,00
€
Dessert van ons viergangen menu van de Chef Menu van de Chef
36,00
€
4 gangen Menu van de Chef 44,00
€
5 gangen Surprisemenu (uiteraard houden wij rekening met uw wensen)
Vegetarisch menu
29,00
€
3 gangen vegetarischmenu 32,00
€
4 gangen vegetarischmenu Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Vier Seizoenen? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Vier Seizoenen. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Vier Seizoenen. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.