Recept: Stokbroodtosti met courgette en salami
Meer recepten in de categorie:
Hoofdgerechten, OverigHoofdgerechten, Wereldkeuken8
Ontbijt en Lunch, Warm
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 Franse stokbroden (afbak)
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 courgettes
1 rode paprika
8 plakjes jongbelegen kaas
1 pakje goudsalami (vleeswaren 145 g)
1 fles curry (500 ml)
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 courgettes
1 rode paprika
8 plakjes jongbelegen kaas
1 pakje goudsalami (vleeswaren 145 g)
1 fles curry (500 ml)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 220 graden C.
Stokbroden halveren en in lengte doormidden snijden.
Knoflook pellen, fijnsnijden en mengen met olie.
Courgette schoonmaken en in lengte in zeer dunne plakken snijden.
Paprika schoonmaken en in halve ringen snijden.
Plakken kaas in lengte halveren.
Stokbroodhelften besmeren met wat knoflookolie.
4 helften beleggen met plakjes salami, plakjes courgette en kaas.
Afdekken met overige 4 helften.
In hete oven in 10 min.
knapperige tosti's maken.
Hete tosti's op 4 borden leggen en curry in aparte schaaltjes erbij geven.