Recept: Stokbroodtosti met courgette en salami

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 Franse stokbroden (afbak)
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 courgettes
1 rode paprika
8 plakjes jongbelegen kaas
1 pakje goudsalami (vleeswaren 145 g)
1 fles curry (500 ml)

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 220 graden C.

  2. Stokbroden halveren en in lengte doormidden snijden.

  3. Knoflook pellen, fijnsnijden en mengen met olie.

  4. Courgette schoonmaken en in lengte in zeer dunne plakken snijden.

  5. Paprika schoonmaken en in halve ringen snijden.

  6. Plakken kaas in lengte halveren.

  7. Stokbroodhelften besmeren met wat knoflookolie.

  8. 4 helften beleggen met plakjes salami, plakjes courgette en kaas.

  9. Afdekken met overige 4 helften.

  10. In hete oven in 10 min.

  11. knapperige tosti's maken.

  12. Hete tosti's op 4 borden leggen en curry in aparte schaaltjes erbij geven.