Recept: Franse andijviestamppot met rookworst
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 kg kruimige aardappels
1 teentje knoflook
1 1/2 doosje andijvie a la creme ( 450 g, diepvries)
1 rookworst Gelders (350 g)
25 g boter
2 theelepels Provencaalse kruiden
1 potje mosterd met honing (200 ml)
1 teentje knoflook
1 1/2 doosje andijvie a la creme ( 450 g, diepvries)
1 rookworst Gelders (350 g)
25 g boter
2 theelepels Provencaalse kruiden
1 potje mosterd met honing (200 ml)
Bereidingswijze van het recept
Aardappels schillen, in vieren snijden en in ruime pan in laagje koud water met wat zout aan de kook brengen.
Laag zetten en in 15-20 min.
gaarkoken.
Knoflook pellen en persen.
Andijvie en rookworst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron verwarmen.
Aardappels afgieten en fijnstampen met boter.
Andijvie en naar smaak zout, peper, Provencaalse kruiden, knoflook en 2 el mosterd toevoegen.
Rookworst in plakjes snijden.
Stamppot en rookworst over 4 borden verdelen en extra mosterd naar smaak erbij scheppen.