Recept: Paprika-zalmquiche
Meer recepten in de categorie:
Hoofdgerechten, OvenschotelsHoofdgerechten, Overig8
Hoofdgerechten, Vis en schaaldieren
Recept informatie
Bereidingstijd:
45 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg (diepvries)
3 eetlepels olijfolie
2 zakken paprika gesneden (diepvries,300 g,)
6 eieren
1 dl melk
1 pakje zalmsnippers (200 g)
1/2 zakje jonge kaas geraspt ( 175 g)
1 zakje verse dille (15 g)
3 eetlepels olijfolie
2 zakken paprika gesneden (diepvries,300 g,)
6 eieren
1 dl melk
1 pakje zalmsnippers (200 g)
1/2 zakje jonge kaas geraspt ( 175 g)
1 zakje verse dille (15 g)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 graden C.
Plakjes bladerdeeg naast elkaar op aanrecht leggen en even laten ontdooien.
Olie in ruime koekenpan verhitten.
Hierin paprika 5 min.
bakken.
Bakvorm bedekken met plakjes bladerdeeg.
Randen goed op elkaar drukken.
Eieren loskloppen met melk en naar smaak zout en peper.
Paprika, zalmsnippers en helft kaas erdoor roeren.
Dille erboven fijnknippen en mengen.
Vorm met eiermengsel vullen.
Rest kaas erover strooien.
Midden in hete oven zetten en in 30 min.
gaar en goudbruin laten worden.
Quiche beetje laten afkoelen, in punten snijden en over 4 borden verdelen.