Recept: Entrecote met kruidenboter
Recept informatie
Bereidingstijd:
ca. 25 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
1 ui
2 teentjes knoflook
8 eetlepels gemengde verse gehakte kruiden
125 g boter
6 entrecote van 200 gr elk
4 eetlepels olie
zout
cayennepeper
2 teentjes knoflook
8 eetlepels gemengde verse gehakte kruiden
125 g boter
6 entrecote van 200 gr elk
4 eetlepels olie
zout
cayennepeper
Bereidingswijze van het recept
Schil en hak de ui fijn.
Schil de knoflook en hak ze fijn.
Meng de gehakte kruiden,knoflook en gehakte ui door de boter en doe de boter in een schaaltje.
Roer cayennepeper en zout door de olie en bestrijk het vlees hiermee aan beide kanten.
Grill de entrec? 4-6 minuten aan elke kant op de barbecue,naar smaak.
Bestrijk het vlees tijdens het grillen regelmatig met de gekruide olie.
Dien de entrec? op met de kruidenboter.
Serveer met stokbrood en gemengde sla.