Recept: Sweet chili rijst met Chinese kool en koriander

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

1/2 Chinese kool
Wok Olie
200 g vleesreepjes
1 zakje Voorgestoomde witte Wokrijst
1 tweepersoons zakje Woksaus Sweet Chili
6 el Atjar Tjampoer
2 el fijngehakte koriander

Bereidingswijze van het recept

  1. Maak de kool schoon en snijd in reepjes.

  2. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 4 minuten.

  3. Voeg de kool toe en wok 3 minuten mee.

  4. Voeg de voorgestoomde wokrijst direct vanuit de verpakking, de woksaus en de atjar toe en warm het geheel goed door.

  5. Schep de sweet chilirijst in 2 kommen of diepe borden.

  6. Bestrooi met de koriander.

  7. Vervang de Chinese kool door spitskool en de koriander door selderij.