Recept: Gado Gado-boontjes en satevlees
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak maaltijdpakket gado gado
400 gram gebroken verse sperziebonen
250 gram varkensvleesblokjes
Wok Olie
Ketjap Manis
1/2 dl sinaasappelsap
2 hardgekookte eieren
2 eetlepels gehakte koriander of selderij
400 gram gebroken verse sperziebonen
250 gram varkensvleesblokjes
Wok Olie
Ketjap Manis
1/2 dl sinaasappelsap
2 hardgekookte eieren
2 eetlepels gehakte koriander of selderij
Bereidingswijze van het recept
Kook de rijst (uit het pak) met de sperziebonen in ruim kokend water in 8 minuten gaar, afgieten.
Roerbak het vlees 5 minuten in een scheutje olie.
Voeg een scheutje ketjap en het sinaasappelsap toe en laat het even pruttelen.
Roer 1/4 l water en het sauspoeder (uit het pak) erdoor, 1 minuut laten koken.
Bak de kroepoek (uit het pak) 30 seconden in een laag hete olie (180 graden C).
Schep de rijst en de boontjes, het vlees en de eieren op een schaal.
Bestrooi met de groene kruiden en de groentekruidenmix (uit het pak).