Recept: Viscocktail
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 vleestomaten, ontveld,
in kleine blokjes
200 g gekookte, gepelde
garnalen (Vismarine of vers)
1 kleine courgette, in blokjes
100 g gerookte zalm, in stukjes (Vismarine of vers)
4 peterselieblaadjes
voor de dressing:
8 eetl. cocktailsaus
2 eetl. creme fraiche (Melkan)
1 eetl. cognac of vieux
in kleine blokjes
200 g gekookte, gepelde
garnalen (Vismarine of vers)
1 kleine courgette, in blokjes
100 g gerookte zalm, in stukjes (Vismarine of vers)
4 peterselieblaadjes
voor de dressing:
8 eetl. cocktailsaus
2 eetl. creme fraiche (Melkan)
1 eetl. cognac of vieux
Bereidingswijze van het recept
Meng de ingredienten voor de dressing.
Leg op de bodem van 4 hoge, niet te smalle glazen afwisselend een laagje tomaat, een laagje garnalen, wat dressing, courgetteblokjes, zalmstukjes etc.
De laatste laag bestaat uit dressing.
Garneer de cocktail met een peterselieblaadje.