Recept: Viscocktail

Meer recepten in de categorie:

Voorgerechten, Koud

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 vleestomaten, ontveld,
in kleine blokjes
200 g gekookte, gepelde
garnalen (Vismarine of vers)
1 kleine courgette, in blokjes
100 g gerookte zalm, in stukjes (Vismarine of vers)
4 peterselieblaadjes
voor de dressing:
8 eetl. cocktailsaus
2 eetl. creme fraiche (Melkan)
1 eetl. cognac of vieux

Bereidingswijze van het recept

  1. Meng de ingredienten voor de dressing.

  2. Leg op de bodem van 4 hoge, niet te smalle glazen afwisselend een laagje tomaat, een laagje garnalen, wat dressing, courgetteblokjes, zalmstukjes etc.

  3. De laatste laag bestaat uit dressing.

  4. Garneer de cocktail met een peterselieblaadje.