Recept: Entrecôte met remouladesaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
ca 40 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 eieren
3 zure augurken
1 klein potje kappertjes
1 kop mayonaise
kopje verse gehakte kruiden
kopje koffieroom
4 entrecôtes van 200 gr elk
2 eetlepels olie
zout
vers gemalen zwarte peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Laat de eieren 10 minuten koken.

  2. Hak de augurken.

  3. Laat de kappertjes uitdruipen en maak ze fijn met een vork.

  4. Laat de eieren in koud water schrikken,pel en hak ze.

  5. Roer de gehakte eieren door de mayonaise,met de kappertjes,gehakte augurk,gehakte kruiden en koffieroom,tot een gladde saus.

  6. Smeer de entrecôtes aan beide kanten in met olie en grill ze 4-6 minuten aan beide kanten op de barbecue.

  7. Zout en peper de entrecôtes.

  8. Dien de saus er apart bij op.