Recept: Tiramisu met Baileys
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
3 eieren (scheiden)
6 eetlepelssuiker
500 gr. mascarponekaas
baileys
300 gr. boudoir koekjes
1 kop sterke koffie
chocoladepoeder/ chocoladeschilfers
6 eetlepelssuiker
500 gr. mascarponekaas
baileys
300 gr. boudoir koekjes
1 kop sterke koffie
chocoladepoeder/ chocoladeschilfers
Bereidingswijze van het recept
Klop de eierdooiers met de suiker tot een schuimig mengsel.
Voeg daarna 4 eetlepels Baileys toe.
Voeg daarna voorzichtig de marcarpone kaas toe.
Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder het mengsel.
Doe ook een beetje Baileys bij de koffie, dompel er de koekjes even in en schik ze op de bodem van de diepe schotel.
Maak 1 laag doe er dan een deel van het kaasmengsel bovenop en breng een tweede laag koekjes aan.
Doe de rest van het kaasmengsel erop.
Laat opstijven in de koelkast.
Zet desnoods even in diepvriezer.
(MAAR NIET VERGETEN UIT TE HALEN).
Voor het serveren afwerken met chocoladepoeder of chocoladeschilfers.