Recept: Vissoep met ravioli
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
1l vissoep
1 koffielepel geconcentreerde tomatenpuree
6 verse lasangevellen
200g paddenstoelen
100g krabvlees
Olijfolie
1 teentje knoflook
1/2 koffielepel roze peperbessen
Peper
zout
1 koffielepel geconcentreerde tomatenpuree
6 verse lasangevellen
200g paddenstoelen
100g krabvlees
Olijfolie
1 teentje knoflook
1/2 koffielepel roze peperbessen
Peper
zout
Bereidingswijze van het recept
Borstel de paddenstoelen droog schoon.
Snij ze in stukjes.
Pel en hak de knoflook fijn.
Plet de (uitgelekte) roze peperbessen.
Bak de paddenstoelen kort in wat hete olijfolie.
Vermeng ze met de knoflook, de peperbessen en het verkruimelde krabvlees.
Halveer de lasagnevellen en leg op elke reep een lepeltje van de paddenstoelenvulling.
Vouw toe en druk de randen goed aan (eventueel met een deegradertje).
Leg de ravioli een paar minuten in ruim gezouten water tegen de kook aan.
Ze zijn gaar als ze bovendrijven.
Schep ze met een schuimspaan in een vergiet.
Verwarm de vissoep en roer er de tomatenpuree door.
Kruid naar smaak bij met peper en zout.
Verdeel de soep over borden of kommetjes.
Werk elke portie af met een paar ravioli en serveer.