Recept: Snelle tomatensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 MinutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 ui (gesnipperd)
2 stengels bleekselderij
2 plak worteltjes
2 el olijfolie
500 ml gezeefde tomaten
500 ml groentebouillon (tablet)
8 blaadjes verse basilicum (reepjes)
4 volkoren soepstengels
2 stengels bleekselderij
2 plak worteltjes
2 el olijfolie
500 ml gezeefde tomaten
500 ml groentebouillon (tablet)
8 blaadjes verse basilicum (reepjes)
4 volkoren soepstengels
Bereidingswijze van het recept
In soeppan ui, bleekselderij en wortel in olie 5 min.
fruiten.
Gezeefde tomaten en bouillon aan groenten toevoegen en aan de kook brengen.
Soep 5 min.
zachtjes laten koken en op smaak brengen met zout en peper.
Basilicum voor serveren over soep strooien.
Serveren met soepstengels.