Recept: Libanese komkommersoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 middelgrote komkommer
2 bosuitjes
1 teentje knoflook
2,5 dl zure room
1 eetlepel fijngesneden verse munt
1 theelepel citroensap
2 bosuitjes
1 teentje knoflook
2,5 dl zure room
1 eetlepel fijngesneden verse munt
1 theelepel citroensap
Bereidingswijze van het recept
Leg een aantal stukjes opzij voor de garnering.
schil de rest van de komkommen en pers hem boven een schaal zodat je het vocht kunt opvangen.
Maak de bosui schoon en snijd deze in mooie dunne ringen, iets van het groen gebruiken niet alles.
Pel de knoflook en snijd hem fijn.
Vermeng de komkommer en het vocht met de overige ingredienten tot een gladde soep.
breng de soep pitting op smaak met zout en peper.
koel hem goed