Recept: borrelrolletjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
10Ingrediënten
1 ons rauwe ham (7 plakken)
1 doosje geitenkaas (rondele 80 gr.)
1 el pesto
1 ons kipfilet (snijwaren)
paar lepels pindakaas
(eventueel wat sambal door de pindakaas)
plakjes komkommer (gesneden met kaasschaaf)
cocktailprikkers
1 doosje geitenkaas (rondele 80 gr.)
1 el pesto
1 ons kipfilet (snijwaren)
paar lepels pindakaas
(eventueel wat sambal door de pindakaas)
plakjes komkommer (gesneden met kaasschaaf)
cocktailprikkers
Bereidingswijze van het recept
De geitenkaas vermengen met de pesto.
Het mengsel uitsmeren op een plakje rauwe ham en deze netjes oprollen.
In drie of vier stukjes snijden.
Een rolletje op een komkommerplakje leggen en met een cocktailprikker eromheen vaststeken.
Hetzelfde doen met de kipfilet die besmeerd wordt met pindakaas (eventueel vermengd met sambal).
Eventuele andere combinaties zijnSnijworst - boursinrookvlees - verse roomkaasjonge kaas - appelstroop