Recept: Arretjescake

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 24 uur
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

100 gram nesquik
3 eetlepels vanillevla
10 eetlepels cacaopoeder
500 gram margarine
500 gram biscuit (2 pakken)

Bereidingswijze van het recept

  1. Verkruimel de biscuitjes (liefst in een theedoek die je dubbelvouwt, geeft het minste troep).

  2. Smelt de margarine in een pan.

  3. (niet bruin laten worden) Voeg de nesquik en de cacaopoeder toe.

  4. Roer dit door elkaar, voeg ook de vanillevla toe.

  5. Roer dit net zo lang door elkaar tot er geen klontjes meer inzitten.

  6. Daarna voeg je de verkruimelde biscuit toe.

  7. Er moet aardig wat inzitten, maar kijk maar wat je het lekkerst vind.

  8. Daarna bijv.

  9. een pedaalemmerzak aan een zijde doorknippen in de cakevorm leggen en je doet het mengsel erin.

  10. Als alles erin zit vouw je het plastic erover en duw je het goed aan zodat er geen lucht meer tussen zit.

  11. Zo gaat de cake niet kruimelen als je hem snijt.

  12. De cake hoeft niet in de oven, maar moet wel in de koelkast het lekkerst is 12 tot 24 uur in de koelkast.