Recept: Laagjespudding

Meer recepten in de categorie:

Kinderen, Toetjes
Nagerechten, Koud11

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 pakje vanillepudding
7,5 dl melk
5 eetlepels suiker
150 g chocoladevlokken

Bereidingswijze van het recept

  1. Doe de melk in een kookpan maar hou een kopje melk apart.

  2. Breng de melk met de suiker aan de kook.

  3. Los de vanillepudding op in het kopje melk.

  4. Haal de melk van het vuur en roer er de opgeloste pudding door.

  5. Giet de helft van de pudding in een aparte schaal en bedek met plasticfolie zodat er geen vel op komt.

  6. Roer 100g chocoladeschilfers door de andere helft.

  7. Bedek de chocoladepudding ook met plasticfolie.

  8. Laat de pudding wat afkoelen en giet dan afwisselend chocolade- en vanillepudding in hoge glazen.

  9. Werk af met chocoladeschilfers.