Recept: Wrap met Griekse Vulling
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
3Ingrediënten
1 grote aubergine
1 rode ui
3 eetlepels olijfolie
1/2 theelepel kaneelpoeder
200 gr fetablokjes
30 g pijnboompitten (zakje a 65 g)
zout
peper
2 wraps (pak a 6 stuks)
1 rode ui
3 eetlepels olijfolie
1/2 theelepel kaneelpoeder
200 gr fetablokjes
30 g pijnboompitten (zakje a 65 g)
zout
peper
2 wraps (pak a 6 stuks)
Bereidingswijze van het recept
Aubergine wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In wok olie verhitten.
Aubergine en ui al omscheppend ca.
10 minuten zachtjes bakken.
Kaneel toevoegen.
Fetablokjes afgieten.
Pijnboompitten en feta door groenten scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Wraps als puntzakjes vouwen en vullen met auberginemengsel.
Direct serveren.