Recept: Wrap met Griekse Vulling

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Wraps

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
3

Ingrediënten

1 grote aubergine
1 rode ui
3 eetlepels olijfolie
1/2 theelepel kaneelpoeder
200 gr fetablokjes
30 g pijnboompitten (zakje a 65 g)
zout
peper
2 wraps (pak a 6 stuks)

Bereidingswijze van het recept

  1. Aubergine wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden.

  2. Ui pellen en snipperen.

  3. In wok olie verhitten.

  4. Aubergine en ui al omscheppend ca.

  5. 10 minuten zachtjes bakken.

  6. Kaneel toevoegen.

  7. Fetablokjes afgieten.

  8. Pijnboompitten en feta door groenten scheppen.

  9. Op smaak brengen met zout en peper.

  10. Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.

  11. Wraps als puntzakjes vouwen en vullen met auberginemengsel.

  12. Direct serveren.