Recept: Bami spitskool
Meer recepten in de categorie:
Hoofdgerechten, OverigHoofdgerechten, Pasta's8
Hoofdgerechten, Wokken
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
3Ingrediënten
250 gr. fijne mienestjes
125 gr. spekreepjes
200 gr. varkensvlees
Zakje bami goreng kruiden (Inproba)
300 gr. gesneden spitskool
2 el olie
125 gr. spekreepjes
200 gr. varkensvlees
Zakje bami goreng kruiden (Inproba)
300 gr. gesneden spitskool
2 el olie
Bereidingswijze van het recept
Fijne mienestjes koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten en spoelen onder koud water totdat de mie helemaal is afgekoeld.
In koekenpan eerst spekreepjes in 1 el olie aanbakken en het vlees na een paar minuten erbij doen en meebakken.
De bami gorengkruiden in 100 cc water wellen.
In een wok 1 el olie verhitten en daarin omscheppend de spitskool aanbakken.
Als de groente begint te slinken het vlees en de gewelde groenten toevoegen als laatste de fijne mie erbij doen.
Op hoog vuur goed omscheppen zodat de bami goed op temperatuur komt.