Recept: Amerikaanse varkensvleesschotel
Recept informatie
Bereidingstijd:
40 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
800 g varkensfilet in 4 stukken gesneden
2 rode paprika's
2 blikken voorgekookte witte bonen
1 fijngesneden chilipeper zonder vliesjes en zaadjes
1 tomaat
50 ml olijfolie
1 gesnipperd teentje knoflook
1/2 flesje Budweiser
1/2 eetlepel tomatenpuree
10 tortilla's
peper
zout
2 rode paprika's
2 blikken voorgekookte witte bonen
1 fijngesneden chilipeper zonder vliesjes en zaadjes
1 tomaat
50 ml olijfolie
1 gesnipperd teentje knoflook
1/2 flesje Budweiser
1/2 eetlepel tomatenpuree
10 tortilla's
peper
zout
Bereidingswijze van het recept
Kruid en kleur de varkensfilets in de pan.
Snij de groentjes fijn en stoof ze glazig in olie met de look, de chilipeper en de witte bonen.
Voeg de tomatenpuree toe met 1 dl van het bier.
Laat rustig verder sudderen.
Doe de groente in een ovenschotel en leg er het varkensvlees bij.
Bak 15 minuten in een oven op 180 graden Verwarm de tortillavelletjes in een hete pan en serveer ze afzonderlijk.