Recept: Advents tiramisu
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
200 g slagroom
250 g Mascarpone
250 g kwark
100 g suiker
1 Pakje Vanillesuiker
200 g Speculaas
400 g bessen, gemengd
250 g Mascarpone
250 g kwark
100 g suiker
1 Pakje Vanillesuiker
200 g Speculaas
400 g bessen, gemengd
Bereidingswijze van het recept
Slagroom stijf kloppen, Mascarpone,kwark, suiker en vanillesuiker goed mixen,slagroom er door spatelen.
In een rechthoekige vorm 3 eetlepels van de creme verdelen, daarover een paar speculaasjes verdelen.
Die bessen daaroverheen strooien.
Met bevroren vruchten kun je het goed de avond van te voren bereiden, dan kan het goed door trekken.
De rest van de creme daaroverheen strijken en met speculaas bedekken.
4 tot 5 uur in de koelkast zetten.
Voor het serveren de tiramisu met poedersuiker bestrooien.
Het ziet er bijzonder mooi uit als je er met een sjabloon adventssterren met cacao over strooit.