Recept: koffie met een twist
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
125 ml slagroom
2 eetlepels witte basterdsuiker
1 mespunt gemalen kardemomvruchten
600 ml sterke koffie of 6 kopjes espressokoffie
6 eetlepels whisky
cacaopoeder
2 eetlepels witte basterdsuiker
1 mespunt gemalen kardemomvruchten
600 ml sterke koffie of 6 kopjes espressokoffie
6 eetlepels whisky
cacaopoeder
Bereidingswijze van het recept
Klop de slagroom lobbig met de basterdsuiker en de kardemom.
Schenk de koffie in 6 hoge glazen, roer door ieder glas koffie een eetlepel whisky.
Roer eventueel naar smaak nog wat extra suiker door de koffie.
Schep voorzichtig de slagroom over de koffie; zorg dat het niet mengt.
Bestrooi de drankjes voor het serveren met wat cacaopoeder.
Lekker erbij bonbons