Recept: Italiaans fetataartje

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
50 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 el olijfolie
500 gr panklare prei
2 teentjes Knoflook
2 eieren
200 gr feta
3 el Zon gedroogde tomaten
4 el Geroosterde pijnboompitten
8 vellen filodeeg
zout
peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Verhit 1 el olie en bak de prei met de knoflook omscheppend beetgaar in 5 min.

  2. Neem de pan van het vuur en schep er de losgeklopte eieren door en de blokjes feta, tomaten en de pijnboompitten.

  3. maak op smaak met peper en zout.

  4. Vet een ovenschaal in en leg daar in een plak filodeeg en bestrijk met olie Leg daarop de volgende plak en leg er een flinke lepel van het preimengsel op vouw het eerste velletje over de vulling en besmeer met olie ,vouw ook het tweede velletje goed dicht en besmeer met olie .

  5. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden C in 20 min goudbruin en gaar.

  6. Serveer op een bedje risottorijst, met basilicum.