Recept: Hachee 1
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten wachttijd 90 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 gr rundvlees riblap
4 grote uien
150 gr braadmargarine
1 el bloem
2 laurierbladen
3 kruidnagels
3 el azijn
1/2 l bruine braadjus
of zakje saus en water
zout
peper
4 grote uien
150 gr braadmargarine
1 el bloem
2 laurierbladen
3 kruidnagels
3 el azijn
1/2 l bruine braadjus
of zakje saus en water
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Snijd het vlees in blokjes van 3x3 en de uien op dezelfde grote.
Zet een braadpan met de margarine op het vuur en laat de margarine bruin worden.
Bak het vlees bruin en voeg de uien toe en laat deze ook bruinbakken.
Roer de bloem erdoor en laat deze ook bruin worden.
Voeg de kruiden, zout, peper, azijn toe en beetje bij beetje de braadjus.
Laat dit gedurende 11/2 uur gaarstoven.