Recept: Gevuld varkenshaasje
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
600 gr Varkenshaas
50 gr Boter
5 lente uitjes
O,2 l slagroom
2 el abrikozenjam
2 el sherry
2 plakken ham
2 tl ketjap
Zout
peper
50 gr Boter
5 lente uitjes
O,2 l slagroom
2 el abrikozenjam
2 el sherry
2 plakken ham
2 tl ketjap
Zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Snijd de varkenshaasjes open en smeer in met mengsel van sojasaus en abrikozenjam, snijd de lente uitjes het losse groen eraf en leg in de varkenshaasjes met de repen ham ,vouw de het dicht en steek vast met cocktailprikker.
Zout en peper erop strooien en bak goudbruin en gaar in 15 min.
Haal de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm onder aluminumfolie.
Maak van de room ,sherry en het braadvocht een saus.
Snijd de varkenshaas in plakken en serveer op warm bord met de saus.