Recept: Pompoensoep met appel
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
300 g pompoen
200 g knolselder
1 grote appel
1/2 bosje bieslook
6 dl kippenbouillon
100 g magere verse kaas
Peper uit de molen
Zout
200 g knolselder
1 grote appel
1/2 bosje bieslook
6 dl kippenbouillon
100 g magere verse kaas
Peper uit de molen
Zout
Bereidingswijze van het recept
Maak de pompoen schoon en snij in blokjes.
Schil de aardappelen en halveer ze.
Breng de bouillon aan de kook en laat er de pompoen en de knolselder gaar in worden.
Mix de soep.
Roer er de verse kaas door en kruid met peper en zout.
Schil de appel en snij hem in blokjes.
Laat deze 4 minuten meegaren in de soep.
Strooi de gesnipperde bieslook over de soep.