Recept: Gevuld gehaktbrood met ei en spek

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
75 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 eieren
500 gr Gehakt
2 sneetjes wit brood zonder korst
1 ui fijn gehakt
1 teentje knoflook geperst
1 kleine rode paprika in blokjes
2 el Grove mosterd
Zout
peper
100 gr Ontbijtspek

Bereidingswijze van het recept

  1. Kook 3 eieren hard en pel ze.

  2. Maak het gehakt aan met 1 ei de broodkruim, ui,knoflook, mosterd zout en peper en kneed alles goed door, bekleed de zijwanden van een cakeblik met het ontbijtspek en vul de vorm met de helft van het gehakt en leg er de hard gekookte eieren in.

  3. Dek deze af met de rest van het gehakt en druk het goed aan sluit het af met de rest van het spek .

  4. Bak het af in een oven op 180 graden C in 50 min.

  5. Giet op de helft van de bak tijd het vocht eraf, laat het iets afkoelen en giet nogmaals het vocht eraf keer het bakblik om en snijd in plakken.