Recept: Cordon bleu
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 filetlapjes van 200 gr
2 plakken kaas
4 plakken ham
1 ei
paneermeel
zout
peper
50 gr bak en braad vloeibaar
2 plakken kaas
4 plakken ham
1 ei
paneermeel
zout
peper
50 gr bak en braad vloeibaar
Bereidingswijze van het recept
Snij de filetlapjes in zodat je ze kan vullen met de ham en de kaas en steek de zijkant vast met een cocktailprikker.
Klop het ei los in een diep bord en peper en zout naar smaak.
Strooi de paneermeel in een ander diep bord.
Haal het vlees door het ei en wentel het door de paneermeel stevig aan drukken.
Verhit de boter in de pan en bak de cordon bleu aan beide kanten bruin.
Temper het vuur en laat ze in 15 min gaar worden.
Serveer op een bord de cordon bleu en gebakken krieltjes.