Recept: Vruchtenbrood met straciatellamousse
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minuten wachttijd 120 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 plakken vruchtenbrood
of suikerbrood
100 gr pure chocolade
125 ml slagroom
3 el Poedersuiker
100 ml yoghurt
1 el Gesmolten boter
of suikerbrood
100 gr pure chocolade
125 ml slagroom
3 el Poedersuiker
100 ml yoghurt
1 el Gesmolten boter
Bereidingswijze van het recept
Schaaf met kaasschaaf van de reep wat mooie chocolade krullen voor de garnering.
Breek de rest in stukjes en hak het fijn.
Klop in een kom de slagroom met de suiker stijf en klop daarna de yoghurt erdoor.
Spatel de chocolade stukjes erdoor en laat de mousse 2 uur opstijven.
Verwarm de oven op 200 graden C en maak van de sneetjes vruchtenbrood plakjes van 10 x 10 cm en rol ze iets uit bestrijk beide kanten dun met boter en bak ze 15 min in de oven in een vorm en druk de onderkant plat.
Laat ze afkoelen.
Garneer met toefje slagroom en de chocoladekrullen.