Recept: Tompouce met mascarpone en aardbeien
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 plakjes korstdeeg
250 gr Aardbeien
250 gr Mascarpone
1 dl slagroom
1 el Poedersuiker
250 gr Aardbeien
250 gr Mascarpone
1 dl slagroom
1 el Poedersuiker
Bereidingswijze van het recept
Snijd de korstplakjes doormidden zodat je 2 plakjes krijgt van 5 x 10 cm.
Smeer de bovenkant in met ei en bak de korstplakjes in 15 min op 200 graden C.
Meng de mascarpone met de geslagen room en de poedersuiker.
Snijd de gebakken korstplakken door midden zodat men een boven en onderkant heeft smeer de onderkant in met de creme en leg daarop de gesneden aardbeien, leg de bovenkant er op en bestrooi met poedersuiker en garneer rozet creme en aardbei.